21/06/2019 - Reeksindeling ploegen bekend
 

Het provinciaal comité van Voetbal Vlaanderen heeft verleden week de voorlopige reeksindeling van onze verschillende ploegen bekend gemaakt. Dit overzicht vind je hier.

Pasavond trainingen F.C. Zwaneven
Omdat iedere jeugdspeler voor het nieuwe seizoen een nieuwe trainigsvest krijgt aangeboden, houdt onze jeugdwerking op woensdag 26 juni tussen 18.30u en 21.00u een pasavond.

Iedere jeugdspeler, eventueel met ouder(s), mag dan langskomen om deze nieuwe vest te passen, zodat we tegen de start van het seizoen alles mooi kunnen afleveren. Voor meer info over deze pasavond: kleding@fczwaneven.be

Ook brengen de leden die avond best hun Kids-ID of e-ID mee ter registratie bij Voetbal Vlaanderen. (Meer info hierover vind je in die nieuwsbrief, die we hierover per e-mail hebben verstuurd.)

Interesse om te voetballen bij F.C. Zwaneven?
In augustus hervatten de trainingen voor alle ploegen. Wie belangstelling heeft om bij FC Zwaneven te voetballen, in welke leeftijdscategorie dan ook, kan zich aanmelden via herman.vangorp@fczwaneven.be . Je krijgt dan alle nodige info en je zal uitgenodigd worden voor de eerste trainingen begin augustus. Voetballen bij onze club kan vanaf 4 jaar.  Welkom bij FC Zwaneven.

Beker van Oud-Turnhout
Tussen vrijdag 16 augustus en zaterdag 24 augustus strijden de 3 Oud-Turnhoutse voetbalploegen wederom om de beker van Oud-Turnhout. Dit jaar vindt de beker plaats op de terreinen van Oud-Turnhout, op de hoogt.
Hier kan jet hele speelschema bekijken.

Weekkalender
De volledige weekkalender van de competitiematchen is raadpleegbaar. Deze wordt regelmatig geüpdatet. De officiële gegevens omtrent de matchen vind je telkens onder rubriek aanduidingen.  

Sportongeval
Omdat de procedure omtrent de aangifte van een sportongeval toch niet zo evident is en dat er wel wat documenten dienen ingevuld te worden, hebben we op onze website de juiste te volgen procedure gezet. Klik in de menu op 'Sportongeval' voor de juiste info.

Onze zonnepanelen
F.C. Zwaneven heeft ondertussen zonnepanelen geplaatst op het dak van onze beide kantines.
Deze zonnepanelen zijn actief sinds 1 oktober.
We willen jullie graag elke maand de 'opbrengst' tonen van de panelen op onze kantine.

Schema van de A-kantine
Schema van de B-kantine

Enkele nuttige links
Hieronder vind je enkele nuttige links terug van de voetbalbond en dergelijke:

Sportleven
Afgelastingen door het slechte weer
Algemene website van de Belgische voetbalbond